GRAD OSIJEK

osijek  Grad Osijek je administrativno sjedište Osječko-baranjske županije i nalazi se na samom istoku Republike Hrvatske.

Grad je to iznimnog kulturnog, povijesnog, ali i gastronomskog bogatstva pa iz tog razloga svim posjetiteljima preporučamo da tijekom posjeta ovom dijelu Hrvatske dio svog vremena provedu u upoznavanju ljepota i posebnosti Grada na Dravi, kako ga njegovi stanovnici vole zvati.

Barokna Tvrđa, Trg Svetog Trojstva, Vodena vrata te župna crkva Svetog Petra i Pavla (konkatedrala) samo su neke znamenitosti koje stoljećima privlače veliku pozornost. U to ćete se uvjeriti i sami kada posjetite Osijek.

OSJEČKO – BARANJSKA ŽUPANIJA

zupanija  Osječko-baranjska županija, pretežno nizinski i ravničarski kraj sjevero-istočne Hrvatske (regija: Slavonija i Baranja), prostire se na južnom rubu Panonske nizine.

Slavoniju okružuju tri rijeke: Sava, Drava i Dunav tvoreći prostor iznimne ljepote sa bogatim šumama, pašnjacima i brežuljcima. Tu se nalaze brojni dvorci i ljetnikovci koji su nekad pripadali bogatim obiteljima, što daje posebnu draž ovom kraju.

U Baranji se nalaze poznate vinske ceste, biciklističke staze, brojna uređena etno sela i obiteljska gospodarstva kao i zanimljivi restorani. Svakako turističku ponudu regije upotpunjuju lov i ribolov, vožnje terencem, vožnja brodom po Kopačkom ritu te niz drugih zanimljivih aktivnosti.

HRVATSKI GIMNASTIČKI SAVEZ (HGS)

hgs_new  Hrvatski gimnastički savez je neprofitna pravna osoba koja djeluje na području Republike Hrvatske i upisana je u registar udruga Republike Hrvatske (u daljnjem tekstu HGS). HGS ima 44 redovne članice, od toga 42 kluba i 2 saveza.  Redovni je član Europske gimnastičke federacije (UEG) i Svjetske gimnastičke federacije (FIG) od 1992. godine.

Cilj HGS-a je da svojim djelovanjem pridonosi:

  • razvoju i unapređenju gimnastičkog športa;
  • stvaranju uvjeta za postizanje vrhunskih dometa u gimnastičkom športu;
  • razvoju općeg tjelovježbenog sustava;
  • razvijanju i unapređivanju međusobne suradnje između članica HGS-a;
  • ostvarivanju međunarodnih veza i suradnje;
  • širenju olimpijskih načela i jačanju olimpijskog pokreta;
  • borbi protiv dopinga, korištenja supstanci i zabranjenih postupaka u športu;
  • obrazovanju i stručnom osposobljavanju športaša, trenera i sudaca;
  • informiranju i medijskom predstavljanju gimnastike.

HRVATSKI OLIMPIJSKI ODBOR (HOO)

hoo

  Hrvatski olimpijski odbor (HOO) najviše je nevladino nacionalno sportsko tijelo, u koje se udružuju nacionalni sportski savezi, zajednice sportskih saveza i udruga te druge udruge čija je djelatnost od značaja za razvoj sporta i olimpijskog pokreta u Republici Hrvatkoj. HOO je priznati član Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO). Hrvatski olimpijski odbor, kao najviša sportska udruga u Hrvatskoj, osnovan je 10. rujna 1991. godine u Zagrebu. Datum priznanja HOO-a od strane MOO-a (17. siječnja) proglašen je 1995. godine Velikim danom hrvatskoga sporta i od tada ga HOO redovito slavi. Danas, članovi  Hrvatskog olimpijskog odbora su nacionalni sportski savezi među kojima su 39 olimpijskih te 38 neolimpijskih sportova, 20 županijskih sportskih zajednica i Grad Zagreb, te 9 udruga i ustanova od interesa za hrvatski sport i djelovanje Hrvatskog olimpijskog odbora.

ŽITO d.o.o.

zito

  Svoje poslovanje tvrtka Žito d.o.o. je započela 1992. godine. Od samih početaka, temeljna djelatnost bila je trgovina ratarskim kulturama i repromaterijalom potrebnim za ratarsku proizvodnju. Prvi značajniji poslovni iskorak napravljen je 1994. godine, kada su izgradnjom silosa i pšeničnog mlina ostvarene pretpostavke za samostalan nastup na tržištu te prvi ozbiljniji organski rast tvrtke. U poslovnom smislu Žito d.o.o. danas spada u red vodećih domaćih tvrtki iz područja trgovine repromaterijalom za poljoprivredu, uvoza i izvoza žitarica i uljarica te svinjogojske proizvodnje.

Euroherc osiguranje d.d. Zagreb

 Euroherc osiguranje već 25 godina uspješno posluje na dinamičnom osigurateljnom tržištu Republike Hrvatske. Tijekom tog razdoblja, Društvo je postavilo stabilne i čvrste temelje za uspješno poslovanje, izgradilo respektabilno i prepoznatljivo ime te dugi niz godina suvereno drži drugu poziciju na tržištu neživotnih osiguranja u Republici Hrvatskoj, s ukupnim tržišnim udjelom od 14,4 posto. U Republici Hrvatskoj posluje putem 14 podružnica, koje se nalaze u svim većim gradovima.

U svojoj ponudi, Društvo nudi niz kvalitetnih i inovativnih proizvoda za sigurnost i financijsku zaštitu svojih osiguranika te svakodnevno brine o sigurnosti svojih osiguranika, njegujući odnos utemeljen na povjerenju. U svom dugogodišnjem radu Društvo se specijaliziralo za osiguranje motornih vozila. Aktivnosti Euroherca usmjerene su na zadržavanje više razine zaštite osiguranika, učinkovito upravljanje rizicima i transparentnost poslovanja. Poželjan je poslodavac koji pruža mogućnosti stručnog usavršavanja i napredovanja, a time i postizanje privatnog te poslovnog zadovoljstva.
Kontinuirano kapitalno ulaganje u vlastite poslovne objekte i infrastrukturu je ujedno i ulaganje u resurse svake od zemalja u kojima posluje i jasna je poruka da se Društvo osigurateljnom zaštitom namjerava baviti dugoročno.

HEP  d.o.o.

hepHEP već dulje od stoljeća, uz visoki stupanj društvene odgovornosti, na siguran i kvalitetan način opskrbljuje hrvatske potrošače energijom, povezujući se sa svim zainteresiranim stranama za opće dobro i boljitak društva. HEP je i veliki prijatelj sporta pa godinama kroz sponzorsku suradnju podržava rukometni, košarkaški, skijaški i vaterpolski savez te prati i bodri reprezentacije na svim natjecanjima. Na taj je način snažna podrška sportašima koji su jedni od najvećih promotora Hrvatske u svijetu. Prepoznavši potencijal i jedinstvenost gimnastike, HEP je 2013. godine postao i ponosni sponzor Hrvatskog gimnastičkog saveza.

  

FORD

 Grand Auto d.o.o. generalni je uvoznik i distributer za marku Ford Motor Company za Republiku Hrvatsku.

Naša misija je pružiti najkvaliteniju, najbržu i najmoderniju uslugu, biti partnerom našim potrošačima, predvoditi tržište inovacijama u svim segmentima prodaje i postprodaje, te brinuti o sigurnosti naših potrošača na cesti.
Osim ponude najnovijih i najmodernijih modela automobile, naše predstavništvo u Osijeku svakodnevno radi i na pružanju potpore lokalnoj zajednici kroz sponzoriranje projekata, od pomoći udruzi Breza, praćenju projekta Slama, mladih inovatora i sl.

U 2016. postajemo dugogodišnji partneri Gimnastičko društvo Osijek-Žito, s kojim smo sigurni da ćemo ostvariti odličnu suradnju.


Glavni sponzor

Žito d.o.o.    Dobro

Pokrovitelji natjecanja

Fig    HGS    Grad Osijek    Osječko baranjska 

županija    HEP 

d.o.o.    Euroherc osiguranje d.d. Zagreb    europlakat    Ford    Croatia osiguranje d.d.    HRT    glas-slavonije.hr    sn

Partneri natjecanja

HOO    Športski objekti    Turistička zajednica grada Osijeka    Adverta agencija

Sponzori natjecanja

Aton - nacionalni gimnastički centar         Ricardo    Rico    Vodovod Osijek    Raiffeisen Bank    Pan

Prijatelji natjecanja

Čarobni tim    Bel-Tel    Skripta    ESSE    Kudumija    Nippon Car    Oliva

Mediji

stv     ostv    Radio osijek   Radio plus (Totalni FM) sportnet

SiB.hr    Osijek 031   osijek-danas.com    osijeknews    Crosport    Sportski tjednik Max    Osijek Online

Organizator

GD Osijek-Žito

Službeni dobavljač magnezija

ESSE

Share This