Site Logo

Novosti

Premijera predstave za najavu gimnastičke tramvajske vožnje

  • 12 May, 2019./ Vijesti

PREMIJERNO U TC PORTANOVA

Godinu dana je prošlo od prvog izvođenja dječjeg igrokaza „Mišić Mišo i prijatelj Gymi“ koja je danas u TC Portanova dobila i svoj nastavak „Mišić Mišo i prijatelj Gymi u velikoj gimnastičkoj avanturi“ – naime, Mišo se odlučio baviti gimnastikom te krenuo na gimnastička natjecanja. Kako to i biva u sportu, nekada je bio uspješan, a nekada i ne pa je to rezultiralo pojavom raznih osjećaja – srećom, veseljem tugom i strahom.

Maleni Mišo, uz pomoć svog velikog prijatelja Gymija, maskote DOBRO World Cupa Osijek, naučio je kako upravljati svojim osjećajima, a na kraju igrokaza najmlađi su s najdražom Mišinom trenericom odradili i kratak trening kao pripremu za novi radni tjedan.

Jako mi se sviđa predstava, naučili smo koji su to osjećaji koji nas vesele i muče svaki dan. Mišo nam je pokazao da je normalno imati te osjećaje i kako se nositi s njima“, nakon odgledanog igrokaza rekla je Ena (7 godina).

Direktorica marketinga TC Portanova, Vlatka Šimunović, nije krila zadovoljstvo zbog nastavka suradnje.

Veseli nas nastavak suradnje s organizatorima DOBRO World Cupa Osijek, nadamo se da ćemo u budućnosti proširiti suradnju – već za ovo ljeto imamo najavu nove suradnje“.

SLJEDEĆI VIKEND – GIMNASTIČKA TRAMVAJSKA VOŽNJA

Obići grad Osijek prekrasnim osječkim tramvajem, pri tom upoznati zanimljive likove i naučiti ponešto o gimnastici – odlična je prilika za dobru zabavu i velikima i malima.

Baš stoga, nakon uspješne premjere igrokaza „Mišić Mišo i prijatelj Gymi“ u TC Portanova, organizirat će se 2 interaktivne tramvajske vožnje za najmlađe u okviru kojih će djeca ponovno uživati u druženju s Mišom i Gymijem.

Igrokaz u GPP tramvaju „Mišić Mišo i prijatelj Gymi u velikoj gimnastičkoj avanturi“ održat će se u subotu, 18. svibnja 2019. godine s polascima u 11 i 12 sati na Trgu Ante Starčevića.

Ulaz za sve posjetitelje je slobodan!

ZA NAJMLAĐE OSIGURAN BESPLATAN ULAZ NA DOBRO WORLD CUP OSIJEK

Promocija gimnastičkog sporta i to među najmlađom populacijom, i ove godine jedan je od najvažniji zadataka organizacije Svjetskog gimnastičkog kupa. Upravo zbog toga, uz cijene ulaznica od 30,00 HRK odnosno 50,00 HRK, a djeca do 12 godina moći će nastupe najboljih hrvatskih i svjetskih gimnastičara pratiti potpuno besplatno.

Za sve posjetitelje, velike i male, organizatori pripremaju mnoštvo iznenađenja, a najsretniji će moći 25. i 26. svibnja osvajati i zanimljive nagrade u dvorani Gradski vrt. Već sada, ulaznice se mogu kupiti putem sustava ENTRIO ili putem linka https://osijekgym.com/ulaznice/.

Zgrabite svoje ulaznice, navijajte za najbolje i OSjetite gimnastiku!

Posljednje novosti