Site Logo

Novosti

Volontiraj na DOBRO World Cupu Osijek!

  • 14 April, 2019./ Vijesti

Voliš sport, imaš slobodnog vremena, a pritom želiš upoznati nova lica i pokazati ili dodatno razviti svoje vještine? Ako je odgovor da, ovo je tvoja prilika za volontiranje!

Ove godine volontirati možeš na organizaciji čak dva eventa: Vježbanje na otvorenom uz Roberta Seligmana koje ćemo organizirati u nedjelju, 19. svibnja te na DOBRO World Cupu Osijek od 22. do 26. svibnja.

Volonteri su dio Svjetskog kupa u gimnastici od samog početka organizacije ovog sportskog eventa. Uskladiti rad velikog broja volontera nije nimalo lako, ali tu pomaže dugogodišnje iskustvo – barem tako kažu naše koordinatorice volontera Roberta Zorinić i Nikolina Pokorić. 

Posljednjih desetak godina imamo zadovoljstvo surađivati s prekrasnim mladim ljudima koji ulažu svoje slobodno vrijeme, znanja i vještine kako bi nam pomogli organizirati Svjetski kup u gimnastici. Volonteri su jedna od najvažnijih karika Svjetskog kupa, a njihov entuzijazam i energija bude pozitivno ozračje te se prenose na ostale djelatnike, natjecatelje i publiku. Ponosne smo biti koordinatoricama svih tih divnih osoba koje pokreću pozitivne promjene i nesebično čine naše društvo boljim. Veselimo se zato uvijek vidjeti nova lica na kupu, ali i ona stara, godinama nam vjerna, koja nam ovo natjecanje iz godine u godinu čine jedinstvenim“, u svojoj izjavi složile su se Roberta i Nikolina.

Mnogi od volontera, dio su organizacije DOBRO World Cupa Osijek već cijeli niz godina. Među njima su i Ivana, Milica i Marija.

O Svjetskom gimnastičkom kupu samo riječi hvale – najbolje volontersko iskustvo, pogotovo ako se prvi put odlučujemo za volontiranje. Volontiranjem na Kupu se puno toga može naučiti, ostvariti osobni napredak te se okružiti odličnim i vrijednim ljudima. Ekipa je otvorena i zanimljiva, uvijek spremna pomoći, objasniti, uputiti...”, s ponosom ističe Ivana Kuraja, dugogodišnja volonterka.

Kada sam se prvi put prijavila za volontiranje na gimnastičkom kupu prije pet godina, nisam ni slutila koliko ću to zavoljeti. Kroz godine volontiranja upoznala sam mnoge ljude sličnih interesa s kojima sam razvila prijateljstva. Volontirajući na ovako prestižnom događaju, shvatiš koliko se cijeni tvoj trud, rad i marljivost. Jedva čekam ponovno kročiti u dvoranu na svoje volontersko mjesto – DOBRO World Cup 2019., here I come!“, na svoje dosadašnje volontersko iskustvo osvrnula se Milica Gagulić.

Volontersko iskustvo na DOBRO World Cupu Osijek prikupljeno je kroz nekoliko godina provedenih uz vesele, simpatične, humane mlade ljude uz koje ti život postane bogatiji. Uz sve te prednosti volontiranja na ovom eventu, navela bih ih i mogućnost zapošljavanja – ovo iskustvo svima nam daje vjetar u leđa, dobar temelj za daljnji razvoj osobe u svakom smislu“, o svom volonterskom iskustvu na Svjetskom kupu izjavila je Marija Šmit.

Svjetski kup u gimnastici DOBRO World Cup Osijek najveći je sportski događaj u regiji, a ove godine ponovno će okupiti gimnastičare i gimnastičarke iz rekordnih 39 zemalja svijeta! Pomoć organizaciji Kupa već godinama daju i desetci angažiranih volontera koji svojom predanošću pridonose realizaciji svih aktivnosti. Ove godine među njima možeš biti i ti!

Za sve one koji su zainteresirani sudjelovati u organizaciji i volontirati na DOBRO World Cupu Osijek, prijava se nalazi OVDJE i otvorena je do 10. svibnja.

Volontiraj i budi dio DOBRO World Cupa Osijek – najboljeg sportskog eventa u regiji!

Posljednje novosti