Site Logo

Volonteri

Voliš sport, imaš slobodnog vremena, a pritom želiš upoznati nova lica i pokazati ili dodatno razviti svoje vještine?
Ako je odgovor da, ovo je tvoja prilika za volontiranje!

Svjetski kup u gimnastici DOBRO World Cup Osijek najveći je sportski događaj u regiji i već 12 godina u okviru organizacije okuplja mnogobrojne volontere koji svojom predanošću pridonose realizaciji ovog velikog sportskog eventa.

I ove godine trebat ćemo tvoju pomoć jer DOBRO World Cup Osijek ne može bez svojih volontera! Potrebna nam je i vaša pomoć u organizaciji događaja koji je prošle godine okupio 300 sudionika, a ove godine se nadamo da ćemo ih okupiti još više (ove godine očekujemo više od 1000 sudionika).

Što kažu naši volonteri

slika volontera

“Jedno odlično i nezaboravno iskustvo svake godine. Ove godine će biti peta godina kako volontiram i svaki put se jednako veselim jer svake godine upoznam nove ljude i susrećem se s raznim situacijama u kojima uvijek mogu nešto naučiti, ali se isto tako zabavljam i družim s ostalim volonterima.”

Doris Kopf

slika volontera

“Grand Prix je za mene jedan od najdražih događaja u Osijeku – dani adrenalina, zabave i druženja.”

Ines Bartoloti

slika volontera

“Izuzetna mi je čast biti dio Grand Prix Osijeka i to već sedmu godinu za redom. Mogu reći da sam kroz godine prošla skoro sve volonterske pozicije, upoznala izrazito zanimljive i drage ljude, a iskustvo koje sam stekla ne može se opisati. Neprocjenjivo je!”

Kristina Blažević

Doris Kopf
Ines Bartoloti
Kristina Blažević