Site Logo

Volonteri

Voliš sport, imaš slobodnog vremena, a pritom želiš upoznati nova lica i pokazati ili dodatno razviti svoje vještine? Ako je odgovor da, ovo je tvoja prilika za volontiranje!

 

DOBRO World Cup Osijek najveći je sportski događaj u regiji i već 14 godina u okviru organizacije okuplja mnogobrojne volontere koji svojom predanošću pridonose realizaciji ovog velikog sportskog eventa.

 

I ove godine trebat ćemo tvoju pomoć jer DOBRO World Cup Osijek ne može bez svojih volontera! Potrebna nam je i tvoja pomoć u organizaciji događaja koji je prošle godine okupio natjecatelje, trenere i suce iz 30 zemalja Europe i svijeta, a jedan od naših najvažnijih resursa u komunikaciji s natjecateljima su upravo – VOLONTERI koji svake godine učine da se svi koji dođu u Osijek osjećaju sjajno 🙂

 

Pridruži nam se i ove godine u sportskoj areni Gradski vrt u Osijeku i od 5. do 11. lipnja 2023. godine uživaj s nama u ovom jedinstvenom sportskom eventu!

Što kažu naši volonteri

slika volontera

“Zadnje dvije godine volontiram na Dobro World Cup u Osijeku. Smatram da je to jedno jako lijepo i zanimljivo iskustvo koje bi uvijek s radošću htjela ponoviti. Volontiranjem imam priliku upoznati nove ljude i raditi na svojim društvenim sposobnostima, a svi prisutni su prijateljski nastrojeni i uvijek spremni pomoći. Vidimo se ponovno ove godine.”

Miljana Poznanović

slika volontera

“Godinama volontiram na Dobro World Cup koji se održava u Osijeku.Stvaranje novih prijateljstava s ljudima s kojima dijelite slične stavove, interese i mišljenja jedno je od najljepših iskustava koje donosi volontiranje. Veselim se nadolazećem natjecanju!”

Milica Gagulić

slika volontera

“Moja iskustva su bila savršena, toliko sam bila sretna sto sam upoznala nove ljude, bila dio te organizacije! Uvijek sam bila oduševljena mladima koji se bave sportom i žive u tom svijetu! Htjela bih i ove godine volontirati jer ovo iskustvo je bilo inspirativno! Svima koji se žele napuniti pozitivom preporučujem da nam se pridruže!”

Rea Prohaska

Miljana Poznanović
Milica Gagulić
Rea Prohaska