Site Logo

Novosti

U petak Srbić, Kovačević, Zwicker i Zelčić

  • 25 May, 2018./ Vijesti

Drugoga dana kvalifikacija u petak od 15.00 sati, na DOBRO World Cupu Osijek 2018., Hrvatsku će predstaviti po dvoje gimnastičarki i gimnastičara. U ženskoj konkurenciji po prvi put u Osijeku nastupit će Christina Zwicker (greda i parter) i Tina Zelčić (greda). Na preči u kvalifikacijama vidjet ćemo svjetskog prvaka na toj spravi Tina Srbića i finalistu s Europskog prvenstva u Cluju prošle godine Antona Kovačevića. Podsjećamo, nakon završetka finala, od 20.30 sati u Perivoju Kralja Petra Krešimira IV početi će program izvlačenja startnih brojeva finalista na svih deset sprava.

Kristina Zwicker:
– Nastupit ću na gredi i parteru moj prvi seniorski nastup. Obje sprave jednako dobro radim. Parter ću raditi od Bisseta Carmen. Trebalo bi biti lijepo. Ako napravimo kako t reba bez pada i puno grešaka sve je moguće.

Tina Zelčić:
– Mogu reći da imam malu tremu, ali biti će sve u redu. Prvi put se natjecam u Osijeku, ovo je moj prvi seniorski nastup. Ići ću još na Svjetski kup u Portugal, idem na operaciju lakta. Unatoč tome, nastupati ću u Osijeku na gredi.

Anton Kovačević:
Zadnji put sam u Osijeku bio prije četiri godine i uvijek sam se ovdje najbolje osjećao u usporedbi sa svim natjecanjima za Svjetski kup. Sigurno će biti zanimljivo natjecanje. Ozljeda je srećom iza mene. Sigurno ćemo se Tin i ja boriti u kvalifikacijama, a nadam se i u nedjelju u finalu gdje očekujem kako ćemo pokazati što znamo.

Tin Srbić:
U dobroj sam formi, imao sam nedavno neku ozljedu ramena, nadam se da ću do kvalifikacija biti sve OK pa da u finalu budem potpuno spreman. Samo neka odradim sve što znam to će sigurno biti dovoljno za finale, a onda u finalu slijedi mi borba za prvo mjesto koje sam osvojio prošle godine.

FEELGOOD WEEKEND OD 25. DO 27. SVIBNJA U OSIJEKU

U sklopu DOBRO World Cupa, ovaj vikend se u prekrasnom ambijentu najljepšeg parka u gradu, Perivoja kralja Petra Krešimira IV, ispred Sokolskog doma – osječkog srca gimnastike, održava FEELGOOD WEEKEND, Gastro&Wine&Music Festival. Organizatori ovog svjetskog događanja odlučili su da se tog vikenda svi Osječani i njihovi gosti osjećaju posebno dobro.

Svi posjetitelji FEELGOOD festivala moći će uživati u ugođaju koji će spojiti koncerte, street food, vina i craft piva.

U petak, 25. svibnja program starta u 17:00h, a u subotu 26. svibnja u 11:00h.

Probudi sva OSjetila na FEELGOOD WEEKEND-u i podrži naše gimnastičare na Dobro World Cupu Osijek!

Posljednje novosti