Site Logo

Novosti

DOBRO World Cup i FEELGOOD WEEKEND od 25. do 27.5. u Osijeku

  • 16 May, 2018./ Vijesti

Svjetski kup u gimnastici, DOBRO World Cup, 26. i 27. svibnja postat će centar gimnastičkog svijeta. Organizatori ovog svjetskog događanja odlučili su da se tog vikenda svi Osječani i njihovi gosti osjećaju posebno dobro.

Zato će u osječkom Parku kralja Petra Krešimira IV, nakon kvalifikacijskih natjecanja u petak, 25. svibnja, po uzoru na skijaški Svjetski kup i Snježnu kraljicu, biti održano Javno izvlačenje startnih brojeva u svih deset disciplina finala koja su na rasporedu u subotu i nedjelju, a sve u okviru FEELGOOD WEEKEND-a, Gastro&Wine&Music Festivala koji će se smjestiti u jedan od najljepših parkova u gradu, ispred Sokolskog doma, osječkog srca gimnastike. Nakon izvlačenja na kojem će nazočiti svi finalisti, nastupit će grupa S.A.R.S., a dan nakon, na isto mjesto, u goste će nam doći grupa The Frajle.

Uz navedene izvođače, petak (25.5) od 17h i subotu (26.5.) od 11h pa do kraja dana svi posjetitelji FEELGOOD festivala moći će uživati u ugođaju koji će spojiti koncerte, street food, vina i craft piva.

Neki od vodećih osječkih restorana i barova odlučili su se prezentirati s novim street food formatima. Tako će se u street food izdanjima predstaviti American bar Dollar, Muzej okusa i Lumiere wok. U goste nam dolazi Hook&Cook iz Pule s ponudom tuna steakova i burgera, ali i poznati Time iz Zagreba s posebnom ponudom nagrađivanih sendviča i slastica. Usputne zalogaje osigurat će brend DOBRO, koji oplemenjuje svaki segment ovog Kupa i prezentira Slavoniju, slavonske okuse i stil života u Slavoniji na moderan, a vjerodostojan način.

Regionalna vinoteka dovest će 10 poznatih vinara, a Gajba će odabrati ponudu craft piva za one kojima je pivo bolji izbor za FEELGOOD WEEKEND. Za finu kavu, limunadu ili neki drugi napitak, pobrinut će se Trica. 4B vinarija osvježavat će posjetitelje „pravim“ i dječjim gemištima. Sve će popratiti akustični zvuci mladih urbanih bendova ili ritmovi osječkih DJ-a u PlanB zoni.

Bogati vikend program obuhvaća i suradnju s kuharskom udrugom Taste Of Croatia koja će u petak organizirati natjecanje mladih kuhara, Mini MasterChef, dok će subota biti posebno usmjerena na lokalne ugostitelje – show cooking Nenada Komesa i Roberta Hromalića pokazat će kako je moguće reinterpretirati tradicijsku kuhinju. Cijeli park bit će protkan različitim sadržajima i nagradnim igrama za sve generacije.

Probudi sva OSjetila na FEELGOOD WEEKEND-u i podrži naše gimnastičare na DOBRO World Cupu Osijek!

Posljednje novosti