Site Logo

Novosti

Ema Kajić: „Publika i naši navijači nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim!“

  • 21 May, 2019./ Vijesti

U Osijeku će, već standardno, u ženskoj konkurenciji nastupiti i iskusna hrvatska reprezentativka Ema Kajić. Ema je u Osijeku rado viđen gost koji se ondje vraća iz godine u godinu, a peto mjesto na preskoku sa Svjetskog kupa iz 2016. jedan joj je od najboljih rezultata u karijeri, barem što se inozemnog dijela tiče. Ove sezone DOBRO World Cup Osijek prvo joj je veliko natjecanje, a što od njega očekuje najbolje će reći ona sama.

Koliko si do sada puta nastupila u Osijeku i koja ti je najdraža uspomena od tamo?

Mislim da će mi ovo biti šesti ili sedmi nastup u Osijeku, nisam sigurna oko točnog broja. Svaki nastup tamo mi je ostao u lijepom sjećanju upravo zbog odličnih uvjeta, organizacije i naše domaće publike.

Što bi rekla, po čemu je Osijek za tebe poseban? Zašto se voliš vraćati ovdje?

Prije svega, Svjetski kup u Osijeku za mene je poseban jer se odvija u našoj zemlji. To je jedan od glavnih razloga zašto se volim vraćati u Osijek. Uz sve to, organizacija je ondje vrhunska – počevši od natjecanja, odlične dvorane i uvjeta za treninge, pa sve do ostalih događaja koji su vezani uz naš Svjetski kup. Publika i naši navijači nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim.

Što spremaš za Svjetski kup u Osijeku?

Natjecat ću se na preskoku kao i svake godine, sa svoja standardna dva skoka.

Što kažeš na konkurenciju koja će biti u Osijeku? Što publika ove godine može očekivati?

Konkurencija je dosta jaka. Osijek gotovo svake godine posjete najbolji gimnastičari i gimnastičarke, a vjerujem da će tako biti i ove. Moj cilj je skočiti svoje skokove najbolje što mogu, pa što bude. Ne mogu ništa garantirati. Ali publika će definitivno uživati u vrhunskoj gimnastici.

Sve informacije o natjecanju, čija će se finala održati u dvorani Gradski vrt od 25. (15:30h) i 26. svibnja (14:30h), možete pratiti i na www.osijekgym.com, kao i na Facebook i Instagram profilima natjecanja, Gimnastičkog kluba Osijek-Žito te Hrvatskog gimnastičkog saveza. Dodajmo kako je osim sportskog programa, najavljen i bogat zabavni program u sklopu FEELGOOD WEEKEND Festivala na kojemu će nastupiti Neno Belan&Fiumens (petak, 24. svibnja) te Massimo (subota, 25. svibnja).

 

Posljednje novosti