Site Logo

Novosti

FEELGOOD WEEKEND oduševio tisuće Osječana!

  • 27 May, 2018./ Vijesti

Svjetski gimnastički kup DOBRO World Cup danas ulazi u finalni dan natjecanja. Osječani i ostali gledatelji moći će ga pratiti dobro raspoloženi, jer iza nas je FEELGOOD WEEKEND, Gastro&Wine&Music Festival na kojem smo se svi napunili s puno pozitivne energije.
Prekrasan dvodnevni Festival koji se smjestio u Parku Petra Krešimira IV, prigodno, ispred obnovljenog Sokolskog doma, započeo je Javnim izvlačenjem startnih brojeva za finale Svjetskog gimnastičkog kupa. Tisuće posjetitelja upoznali su se sa svjetskim gimnastičkim imenima, a svjetska gimnastička imena upoznala su Osječane, ne samo kao dobru publiku, već i dobre domaćine, koji su u najljepšem osječkom parku prezentirali svoj grad i pokazali otvoren, urban i razigran karakter. Upravo je to bio povod za organizaciju Festivala.
Osim iznimno posjećenih koncerata grupe S.A.R.S. prve večeri i Frajli druge večeri, posjetitelji su cjelodnevno uživali u izvrsnoj street food ponudi Lumiera, American Bar Dollara, Muzeja okusa, Time-a, Hook&Cook-a i DOBRO proizvoda. Uživali su i u slasticama iz Sunčane, u finim, uvijek drugačijim napitcima iz Trice i posebno osmišljenim „gemištima“ 4B vinarije.

Plan B u Lounge verziji bio je domaćin mladom osječkom bendu Chordonblue, koji su u dnevnoj varijanti Park obojali instrumentalima i jazz notama. Na veliku binu prebacili su se u večernjim satima kako bi priredili publiku za gostujuće koncerte. Tada su do posebnog izražaja sa svojom ponudom i uslugom došli FEELGOOD vinari s jedne i craft pivari s druge strane, pojačani izvrsnim, nagrađivanim cocktail majstorom Mirom Kljajićem.

Uživanje na dekicama, zajedničko kušanje delicija pod krošnjama drveća, gledanje filmova s ljuljački, igranje na gimnastičkim spravama, žongliranje u Bijelo-plavom korneru… samo su dio aktivnosti koji su na jedno mjesto okupili sve generacije. Veselje, smijeh, dobra atmosfera i dobar osjećaj vladali su ovaj vikend u Parku.

Kao sto se skijanje, Snježna kraljica i Zagreb vole, tako dugogodišnja, uzajamna ljubav Osječana i gimnastike postaje sve snažnija i vidljivija.

DOBRO World Cup zahvaljuje svim Osječanima na prekrasnom druženju i pozitivnoj povratnoj informaciji, uz poziv da ispratimo Svjetski gimnastički kup do kraja i želju da ovo ne bude posljednji FEELGOOD WEEKEND, Gastro&Wine&Music Festival u našem gradu.
Posebno hvala i partnerima FEELGOOD WEEKEND Festivala, ekipi koja je pod vodstvom osječke SMART agencije realizirala ovaj izvrstan projekt.

U NEDJELJNIM FINALIMA SRBIĆ I KOVAČEVIĆ

Drugi dan finala DOBRO World Cup Osijek donijet će 2 hrvatska nastupa – na preči nastupit će aktualni svjetski prvak iz Montreala, Tin Srbić te njegov klupski kolega Antun Kovačević.

NEDJELJA (27. SVIBNJA) – FINALE
14 sati: karike (muškarci)
14,36 sati: greda (žene)
15,18 sati: preča (muškarci)
15,53 sati: parter (žene)
16,34 sati: preskok (muškarci)

Posljednje novosti