Site Logo

Novosti

Gimnastički igrokaz u GPP tramvaju

  • 15 May, 2018./ Vijesti

Obići grad Osijek prekrasnim osječkim tramvajem, pri tom upoznati zanimljive likove i naučiti ponešto o gimnastici – odlična je prilika za dobru zabavu i velikima i malima.

Baš stoga, nakon vrlo uspješne premjere igrokaza „Mišić Mišo i prijatelj Gymi“ u TC Portanova prošlog vikenda, u kreativnoj suradnji s Igraonicom Moltonkom iz Osijeka, a u okviru najave 10. izdanja Svjetskog kupa u gimnastici koji će se ove godine održati 26. i 27. svibnja u dvorani Gradski vrt, organizirat će se 2 interaktivne tramvajske vožnje za najmlađe u okviru kojih će djeca upoznati zanimljive likove i upoznati se sa osnovama gimnastike.

U igrokazu najmlađi će upoznati mišića Mišu koji je bio malo drugačiji od drugih miševa. Poznanstvo s Gymijem, maskotom DOBRO World Cupa Osijek, otvara mu novi svijet…svijet sporta, svijet gimnastike. Igrom asocijacije mališani će naučiti koji su to najpoznatiji gimnastički elementi i sprave, a za sve male gimnastičare, organizatori pripremaju i nekoliko iznenađenja.

Igrokaz u GPP tramvaju „Mišić Mišo i prijatelj Gymi“ održat će se u subotu, 19. svibnja 2018. godine s polascima u 10 i 11 sati na Trgu Ante Starčevića.

Ulaz za sve posjetitelje je slobodan!

TC PORTANOVA DOMAĆIN PREMIJERE IGROKAZA

Vikend iza nas bio je obilježen premijerom igrokaza „Mišić Mišo i prijatelj Gymi“ koja je pred prepunim gledalištem održana u TC Portanova.

Direktorica marketinga centra, Vlatka Šimunović, nije krila zadovoljstvo.

„Uživali smo u ovoj suradnji s organizatorima DOBRO World Cupa Osijek. Naš centar obiluje zabavnim sadržajima namijenjenim najmlađim posjetiteljima i ovaj igrokaz smo vidjeli kao odličnu nadopunu našeg programa. Nadamo se da će novih prilika za suradnju biti i u budućnosti jer volimo se povezati sa svima koji su dio branda Grada Osijeka, a Svjetski kup u gimnastici to svakako jeste“.

ZA NAJMLAĐE OSIGURAN BESPLATAN ULAZ NA DOBRO WORLD CUP OSIJEK

Promocija gimnastičkog sporta i to među najmlađom populacijom, i ove godine jedan je od najvažniji zadataka organizacije Svjetskog gimnastičkog kupa. Upravo zbog toga, uz cijene ulaznica od 30,00 HRK odnosno 50,00 HRK (jedan tj. dva dana finala), djeca do 12 godina moći će nastupe najboljih hrvatskih i svjetskih gimnastičara pratiti potpuno besplatno.

Za sve posjetitelje, velike i male, organizatori pripremaju mnoštvo iznenađenja, a najsretniji će moći 26. i 27. svibnja osvajati i zanimljive nagrade. Već sada, ulaznice se mogu kupiti putem sustava ENTRIO ili putem linka http://osijekgym.com/ulaznice/.

Zgrabite svoje ulaznice, navijajte za najbolje i OSjetite gimnastiku!

Posljednje novosti