Site Logo

Novosti

Neno Belan&Fiumens i Massimo kao uvod u DOBRO World Cup Osijek!

  • 17 May, 2019./ Vijesti

DOBRO World Cup, svjetski gimnastički kup, ponovno dovodi najveća imena svjetske gimnastike u Osijek. Kako bi, osim u natjecanju, što više uživali u Osijeku i vremenu provedenom u Hrvatskoj, svjetski priznati gosti organizatorima su oni bili povod da drugu godinu za redom okupe ljubitelje hrane, vina i glazbe na jednom mjestu. Razlog je zapravo jednostavan: FEELGOOD WEEKEND  oduševio je tisuće u parku Kralja Petra Krešimira IV – bilo je predobro da se ne bi ponovilo!

Od ideje da se na što zanimljiviji način izvede Javno izvlačenje startnih brojeva za finale Svjetskog gimnastičkog kupa, nastao je događaj o kojemu se puno pričalo prošloga ljeta. Uređen i osvijetljen park vratio je u Osijek urbanu zabavu kakva nedostaje. Dobra hrana, dobra glazba, vina, kokteli i dobro društvo su najjednostavniji i najbolji recept za početak ljeta.

24. i 25. svibnja FEELGOOD WEEKEND je ponovno tu! Pratite natjecanja Svjetskog kupa u gimnastici, a večeri provedite u najljepšem osječkom parku. U petak od 17:00h odličnu ponudu, mirise i okuse donose partneri District 5, DOBRO i Plan B. Nakon Javnog izvlačenje startnih brojeva finalista DOBRO World Cupa Osijek, koje kreće u 20:30h, nastupaju Neno Belan & Fiumens. U subotu u koncertnom programu dolazi Massimo (21:00h), ali u lounge atmosferi možete uživati cijeli dan uz najbolje osječke DJ-eve.

Pozitivna atmosfera od prošle godine dijelom je zasluga sjajnog ambijenta parka i dobre ponude, ali mislim da je na uspjeh FEELGOOD WEEKEND-a najviše utjecao faktor iznenađenja i činjenica da su Osječani očito žudili za novim sadržajem i urbanom atmosferom koju je ponudio naš festival. Stoga se nadamo da će jednako pozitivno pristupiti i ovogodišnjem FEELGOOD WEEKEND-u jer, u konačnici, pozitivna energija i je tajni sastojak svakog dobrog eventa“, sa zadovoljstvom je istaknuo Vladimir Mađarević, ispred organizacijskog tima FEELGOOD WEEKEND-a.

I ove godine mi ćemo dati sve od sebe, ali uspjeh FEELGOOD WEEKEND ste Vi, dobro rasploženi građani. Pokažimo kako znamo biti dobri domaćini, i pri tome uživati.

 

Posljednje novosti