Site Logo

Novosti

U Parku kralja Petra Krešimira IV finalisti izvukli startne brojeve

  • 25 May, 2019./ Vijesti

Osim što je DOBRO World Cup, ponovno doveo u Osijek sjajne gimnastičare iz tridesetak zemalja svijeta, organizacija natjecanja bila je povod i druge godine za redom održavanja sjajne priredbe na kojoj će se svi gosti grada, ali i svi njegovi građani sjajno zabaviti uz pozitivnu atmosferu, sjajnu glazbu, dakako i gastronomsku ponudu.

Tako je u petak (24. svibnja) u Parku kralja Petra Krešimira IV započeo drugi po redu FEELGOOD WEEKEND.  Uređen i osvijetljen park vratio je u Osijek urbanu zabavu kakva očito nedostaje. Uostalom, reakcije svih posjetitelja bile su ponovno odlične.

Središnji događaj prvoga dana Feelgood Weekenda bilo je izvlačenje startnih brojeva sudionika finalista DOBRO World Cupa 2019. Tako su se na pozornici u Parku predstavili svi finalisti na svih deset sprava, šest u muškoj, četiri u ženskoj konkurenciji. Oni su izvlačili kuglice na kojima su bili brojevi koji su pokazali koji će nastupati u finalu na spravi na kojoj su to izborili. Dakako, najveći pljesak i potporu zaradili su od strane gledatelja hrvatski predstavnici. Njih petero će predstavljati zemlju domaćina u finalu, Aurel Benović na parteru, Tijana Tkalčec na preskoku i Robert Seligman na konju s hvataljkama svoj finalni nastup imati će u subotu (25. svibnja), dok će Ana Đerek (greda i parter) i Tin Srbić (preča) na podij u nedjelju.

Mladi Osječanin Aurel Benović tako će nastupiti kao treći na parteru. Njegov sugrađanin i klupski kolega iz GD Osijek – Žita Robert Seligman po prvi naslov u Gradskom vrtu krenuti će kao sedmi po redu među finalistima na konju s hvataljkama, dok će Tijana Tkalčec na preskoku nastupiti kao šesta u subotnjem finalnom programu.

Ana Đerek, u nedjelju (26. svibnja) u finalu će nastupati na čak dvije sprave. Tijekom ždrijeba za finala na parteru izvukla je kuglicu s brojem šest, dok će na gredi nastupiti kao posljednja, osma finalistica. Tin Srbić po treću uzastopnu pobjedu na Svjetskom gimnastičkom kupu u Osijeku krenuti će kao treći od osam finalista na preči.

Dakako, nakon izvlačenja startnih brojeva nastavljena je zabava na Feelgood weekendu. Posjetitelji su mogli uživati u sjajnom nastupu Nene Belana & Fiumensa. U subotu od (21 sati), nakon završetka prvoga finalnog dana na DOBRO World Cupu, sve Vas pozivamo na nastup neponovljivog Massima.

 

Posljednje novosti