Site Logo

Novosti

Ude otvara finale na konju s hvataljkama

  • 26 May, 2018./ Vijesti

U Perivoju Kralja Petra Krešimira IV ispred Sokolskog doma u Osijeku održano je izvlačenje startnih brojeva finalista na svih deset sprava na DOBRO World cupu 2018. Izvlačenje je održano u sklopu FEELGOOD WEEKEND Gastro&Wine&Music Festivala, a nazočili su svi finalisti te brojni Osječani i gosti grada.

Hrvatska će u finalima imati petoro predstavnika. U subotu u finalu preskoka za žene nastupit će Tijana Tkalčec, dok će Filip Ude i Robert Seligman nastupiti na konju s hvataljkama. Kuglica je dodijelila Filipu Udeu čast otvaranja finalnog natjecanja na konju s hvataljkama, dok će Robert Seligman nastupiti kao šesti. U finalu na preskoku Tijana Tkalčec nastupit će kao treća natjecateljica. Podsjetimo, status prvih pričuva imati će Aurel Benović na parteru i Ema Kajić na preskoku.

U nedjelju će Hrvatska imati još dvojicu predstavnika u finalu. Tin Srbić i Anton Kovačević nastupit će na preči. Upravo će Kovaćević nastupiti prvi u borbi za medalju na preči, dok će aktualni svjetski prvak i pobjednik prošlogodišnjeg Svjetskog kupa u Osijeku Srbić u finalu nastupiti kao treći.

Sve najave i novosti u svezi DOBRO World Cupa Osijek možete pratiti na www.osijekgym.com.

Posljednje novosti