Site Logo

Novosti

Volontiraj na DOBRO World Cupu 2022. godine

  • 5 May, 2022./ Vijesti

Voliš sport, imaš slobodnog vremena, a pritom želiš upoznati nova lica i pokazati ili dodatno razviti svoje vještine? Ako je odgovor da, ovo je tvoja prilika za volontiranje!

Ove godine volontirati možeš na organizaciji DOBRO World Cupu Osijek koji se održava od 9. do 12.lipnja.
Volonteri su dio Svjetskog kupa u gimnastici od samog početka organizacije ovog sportskog eventa i organizacija događaja bez njih nezamisliv je pothvat.

Mnogi od volontera, dio su organizacije DOBRO World Cupa Osijek već dugi niz godina, a među njima je i Karla.

“Volontersko iskustvo na DOBRO World Cupu u Osijeku već dugo niz ispunjava sva moja očekivanja. Ovo će mi bit četvrta godina volontiranja na Kupu i do sada sam stekla brojna znanja, ali ono što me najviše uveseljava je upoznavanje brojnih ljudi iz raznih dijelova svijeta. Društvo na Kupu je uvijek spremno pomoći i uputiti na sve što je potrebno, a dobre zabave također nikada ne nedostaje. Jedva čekam ponovo se vratiti u dvoranu na svoje volontersko mjesto i uživati u cjelokupnom gimnastičkom spektaklu.“, ponosno o svom iskustvu istaknula je Karla, dugogodišnja volonterka DOBRO World Cupa.

Svjetski kup u gimnastici DOBRO World Cup Osijek najveći je sportski događaj u regiji, a ove godine ponovno će okupiti gimnastičare i gimnastičarke iz raznih zemalja svijeta! Pomoć organizaciji Kupa već godinama daju volontera koji svojom predanošću pridonose realizaciji svih aktivnosti, a među njima imaš priliku biti i ti!

Svi koji su zainteresirani sudjelovati u organizaciji i volontirati na DOBRO World Cupu Osijek, obavezni su, najkasnije do 20. svibnja, ispuniti sljedeću prijavu: OVDJE

Volontiraj i budi dio DOBRO World Cupa Osijek – najboljeg sportskog eventa u regiji!

Posljednje novosti