Site Logo

Novosti

Volontiraj na DOBRO World Cupu Osijek!

  • 17 April, 2018./ Vijesti

Voliš sport, imaš slobodnog vremena, a pritom želiš upoznati nova lica i pokazati ili dodatno razviti svoje vještine? Ako je odgovor da, ovo je tvoja prilika za volontiranje!

Ove godine volontirati možeš na organizaciji čak dva događanja: Najduža gimnastička špaga na svijetu i to 12. svibnja te Svjetski kup u gimnastici Osijek od 23. do 27. svibnja.

„Izuzetna mi je čast biti dio Svjetskog kupa u gimnastici i to sada već godinama. Mogu reći da sam do sada prošla skoro sve volonterske pozicije, upoznala izrazito zanimljive i drage ljude, a iskustvo koje sam stekla ne može se opisati. Neprocjenjivo je!”, o svom iskustvu volontiranja kaže Kristina Blažević.

Svjetski kup u gimnastici DOBRO World Cup Osijek najveći je sportski događaj u regiji, ponovno će okupiti gimnastičare iz preko 30 zemalja svijeta i već 10 godina u okviru organizacije okuplja desetke angažiranih volontera koji svojom predanošću pridonose realizaciji svih aktivnosti. Ove godine među njima možeš biti i ti!

Svoju prijavu za volontiranje na Najdužoj špagi na svijetu možeš poslati OVDJE, a za volontiranje možeš se prijaviti do 4. svibnja. Za sve one koji su zainteresirani sudjelovati u organizaciji i volontirati na DOBRO World Cupu Osijek, prijava se nalazi OVDJE i otvorena je do 14. svibnja.

Budite dio Svjetskog gimnastičkog kupa Osijek, budite dio svijeta sporta!

Posljednje novosti